Parlanti jojimo batai Miami/S

 530,00

MIAMI/S jojimo batai yra technologiškai aukščiausios kokybės gaminys, rankų darbo iš pilnos veršiuko odos. Juose yra elastingi raišteliai ir gale elastinė juosta prie užtrauktuko, užtikrinanti lankstumą ir kontaktą aukščiausiame lygyje. Sustiprinti užtrauktukai, graži forma, kompaktiškas pusiau kvadratinis priekio dizainas ir aukštos kokybės padas užbaigia šį elegantišką itališką gaminį.

Nauja techninio pado koncepcija, pagaminta iš pažangaus 100% gumos ir latekso mišinio, kad visada būtų užtikrintas reikiamas lankstumas. „Smūgį sugerianti“ technologija, įmontuota į kulną, sumažina įtampą.

Puikiai prigludę batai, skirti pagerinti jūsų jojimą. Galinė elastinė juosta su 2 centimetrais papildomai puikiai apglebia koją. Unikalus „jausmas“ ir tobula atrama.

Dėmesys detalėms yra viskas. Pentinų laikikliai, pagaminti iš kietos gumos ir prisiūti pėdos šonuose, išlaiko pentinus visada tinkamoje padėtyje. Odinis skirtukas savo apsaugo nuo trinties ir apsaugo užtrauktukus.

Pastaba. Elastinė juosta prasitempia iki 2-2,5 cm ir tai NĖRA paskaičiuota dydžių lentelėse. Nauji batai turi puikai priglusti ir net minimaliai spausti, nes paprastai jie šiek tiek išsitampo.

Pastaba. Kai išmatuosite kojos ilgį, prie šio skaičiaus pridėkite 1,5 cm, nes dėvint batus jie nukris vidutiniškai 1,5–2,0 cm.

Visus dydžius, kurių neturime vietoje – galime užsakyti. Pristatymo terminas 3-5 savaitės.

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Parlanti jojimo batai Miami/S
 530,00 Select options